StichtingBisonte

Intensive Self Care retraite van 7-11 December, Hof van Kairos, Winterswijk

“Eigenlijk is het niet in woorden te vatten wat de Intensive Self Care retraite voor me betekend heeft. Ik heb verloren delen van mezelf ontdekt en hervonden en ik heb gevoeld welke potentiële kracht in mij schuilt en wie ik in wezen ben”.

“Door de scherpe coachingsvragen, de warme en liefdevolle benadering van Sjef & Marie-José en de heerlijke en verantwoorde maaltijden van Elaine is het 1 groot en zeer waardevol cadeau voor jezelf en uiteindelijk ook voor het grote geheel. Heel bijzonder wat er allemaal aan heling, transformatie en groei plaatsvindt tijdens een Bisonte retraite”.

Wil je in contact zijn met je authentieke zelf en ben je op zoek naar meer zelfliefde en zelfcompassie?

Wij zorgen voor een veilige en liefdevolle omgeving, waarin je je kunt overgeven aan je eigen proces en groei. En dit alles met ‘gratie en gemak’.

We werken in deze bijzondere retraite onder andere met healing circles, ademhaling, meditatie, koudwater training, soundscapes, frequentie therapie, energetische velden en intuïtie.

Door helemaal off-line te gaan krijg je een unieke kans om echt aanwezig te zijn bij jezelf en de ander. Er is ruimte om te genieten van de natuur, de rust en de stilte.

Verder besteden we veel aandacht aan een gezonde levensstijl, een ‘goede hygiëne van de dag’, en zal chef-kok Elaine Kense heerlijke vegetarische gerechten voor ons koken met biologische ingrediënten.

Anders dan voorheen zal deze retraite gehouden worden in Nederland en wel in het prachtige retraitecentrum Hof van Kairos, gelegen in het oude coulisselandschap van Winterswijk. Een plek midden in de natuur om te ontspannen, op adem te komen en vervolgens weer je weg te gaan. Een pleisterplaats voor de ziel.

Je financiële bijdrage voor deze bijzondere retraite bedraagt 850 euro (incl. BTW) waarbij het volgende is inbegrepen:

  • een vijfdaagse retraite met een kleine groep van maximaal 10 deelnemers
  • uniek trainingsprogramma met groeps- en persoonlijke sessies
  • veel kennis en vaardigheden waarmee je thuis verder kunt
  • een persoonlijke intake en indien gewenst zorgvuldige nazorg
  • 4 overnachtingen op een 1-persoonskamer (gedeeld sanitair), met gebruik van linnengoed en handdoeken
  • alle maaltijden, vegetarisch en biologisch bereid door chef-kok Elaine, die haar kennis over voeding graag deelt
  • op de dag van aankomst een welkomst diner en op de dag van vertrek een hemels ontbijt
  • onbeperkt thee, koffie, fruit en versnaperingen
  • indien nodig vervoer heen en terug vanaf station Winterswijk

Stichting Bisonte is een goede doelen stichting waar wij (Sjef & Marie-José) pro deo voor werken. Afhankelijk van je financiële situatie heeft de stichting eventueel de mogelijkheid om je deelname gedeeltelijk te sponsoren.

Deelnemers kunnen op basis van waardebepaling achteraf een donatie doen aan Stichting Bisonte waarmee we meer mensen de mogelijkheid tot heling en transformatie kunnen bieden.

Voor impressies en ervaringen zie:  Intensive Selfcare van februari 2020, van september 2019 van augustus 2019 van mei 2019 en van februari 2019

CONTACT: Ben je benieuwd naar deze Intensive Self Care retraite neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of info@bisonte.eu

Marie-José : +31650203560
Sjef : +31651298114

Contact form - NL