StichtingBisonte

Bisonteur Marleen zette vele stappen in Casa Bisonte en komt daar o zo graag! Niet alleen vanwege de magische uitstraling van deze plek. Ook door de warme gastvrouw en –heer waar ik zo veel van hou en van leer.

Aanvankelijk nam Marleen samen met Robert Bridgeman Sjef en Marie Jose mee om hun spirituele ontwikkeling een boost te geven. Niet zweverig hoor, maar juist met de voeten op de grond! Samen doken zij in februari het bijna bevroren Lago D’Orta in, om te ervaren dat kou de kou niet is als je ontspant en dat we tot veel meer in staat zijn dan we denken. En hoe helend was dat! Marleen leerde de Bisonteurs krachtige ademoefeningen om nog meer te ontspannen en deze kennis en vaardigheden door te geven aan anderen. Ook droeg Marleen haar steentje bij aan het opleiden van Sjef en Marie José tot ijzersterke, doortastende Lichter Leven coaches die met veel liefde en gedrevenheid anderen helpen te worden wie zij werkelijk (willen) zijn.

Marleen is Ademtrainer, Bridgeman Transformatiecoach en opleider van het Lichter Leven programma. Zij schreef het boek Start vandaag met ademen over de Beter Ademmethode; een oefenvorm die zorgt dat je gedurende de dag optimaal ademt. Je hervindt hierdoor je rust, vitaliteit en een nieuwe balans. De ademtrainingen ondersteunen Marleens missie om mensen hun innerlijke vrijheid en geluk weer te laten omarmen. Om daadwerkelijk lichter te leven

Het is voor Marleen een eer en genoegen om Bisonteur te mogen zijn, Sjef en Marie José als zielsverwanten te mogen (h)erkennen en samen bij te dragen aan een liefdevolle wereld met respect voor de natuur en onze ware aard.

Kijk vooral ook op haar website: marleenvandenhout.nl

en de website van bridgeman.nl

In onderstaande video’s geven Robert en Marleen een introductie en demonstratie van de BAM Beter Ademen Methode:

Deel 1 introductie, waarin ook het verhaal van Marie-José over de heling van restverschijnselen van de ziekte van Lyme  genoemd wordt. Deel 2 instructie en demonstratie van de methode door Marleen en Robert. En in deel 3 achtergrond en effect van de oefeningen.

Als je de beginselen van de methode in een workshop of retraite bij Marleen en/of Bisonte geleerd hebt kun je met deel 2 als geheugensteun blijven oefenen tot je het geheel zelfstandig kunt. En dan kun je ook nog een verdiepings 2-daagse doen bij Marleen de marleenvandenhout.nl/verdieping/