StichtingBisonte

RobertMonique2

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen maakten kennis met Sjef en Marie-Jose in Italië. Of eigenlijk via een Skypegesprek naar aanleiding van het boek Start vandaag met Lichter leven, geschreven door Robert. Na een bijzonder bezoek aan het prachtige Casa Bisonte in Italië, ontstond een bijzondere vriendschap. Naast de vriendschap zijn Sjef en Marie-Jose inmiddels ook opgeleid tot Lichter leven coach en hebben ze al veel mensen mogen helpen met de Bridgeman methode en hun kennis en wijsheid.

Samen met Bisonte heeft Bridgeman de Dushidroomreis georganiseerd voor kinderen en begeleiders van het Dushi huis in en om Casa Bisonte. Met mediatie, yoga, klimmen in de bergen, verhalen vertellen in de tipi en kanoën op het prachtige Lago d’Orta.

Robert Bridgeman en Monique van Leeuwen zijn de Founders van Bridgeman. Na een avontuur van 2 jaar in Vietnam en het onderzoeken van meer dan 33 wijsheden, mystieken en methoden, ontwikkelden ze hun eigen methode: de Bridgeman Methode. Een coachmethode die je helpt weer echt gelukkig te zijn. Naast een coachopleiding voor coaches heeft Bridgeman ook een opleiding voor meditatietrainers, de MBE. Bridgeman traint ook in Company en vanaf 11 maar is er ook een speciaal programma voor tieners!

Robert houdt zich het liefst bezig met boeken schrijven en het maken van documentaires. Zijn hart gaat uit naar de aarde en de mensheid en hij werkt graag mee aan het verhogen van het bewustzijn van de mens.

Monique heeft een passie voor werken met zwangere vrouwen. Ze heeft haar eigen cursus Lichter bevallen ontwikkeld en coacht vrouwen die bijvoorbeeld opzien tegen de bevalling, een heftige bevalling hebben ervaren of vrouwen die door het moederschap uit balans zijn.

Robert en Monique zijn trotse ouders van 2 prachtige kinderen Ché Zen en Luca. Deze jongens zijn overigens gek op Sjef en Marie-Jose. Ze kunnen niet wachten weer op bezoek te gaan bij deze geweldige mensen.

www.bridgeman.nl –  www.moniquevanleeuwen.nl

srcmmjl