StichtingBisonte

dushi1

Voor de tweede keer al weer heeft Bisonte een droomreis voor de kinderen en begeleiders van het Dushihuis gesponsord en georganiseerd eind juli 2016. Met een heus “outdoor” Tipi tentenkamp aan de oevers van het Orta meer in Noord Italie. Niet alleen slapen in de Tipi’s maar ook koken op het houtvuur, kano varen, veel wandelen, taarten bakken, een uitstapje met de boot naar St Giulio en Orta, zwemmen, vissen en rotsklimmen in de nabijgelegen bergen.

dushi2

De droomreis was gezegend met mooi weer maar we kregen soms ook flinke onweersbuien over ons heen. Eén keer zo heftig dat we snel iedereen moesten evacueren en midden in de nacht onderdak bieden in de Casa Bisonte. Daar hebben we de reis afgesloten met een bonte avond waarin iedereen zijn muzikale talenten kon botvieren. En dansen natuurlijk.

We hebben er van genoten! Veel dank aan de kinderen en begeleiders van het Dushihuis en vooral ook aan Bisonteur Annelien die als vrijwilliger de hele week in touw was om alles op rolletjes te laten lopen. Lees hier haar blog: Annelien en de dushi’s

dushi3