StichtingBisonte

boostcamp

Freestyle jongeren week 13-20 oktober 2018 in Italie

Voor de 2e keer organiseert Stichting Bisonte in samenwerking met jongerencoaches Madelon Blok en Margreet Verrij en de Bridgeman foundation een retraite voor jongeren in en om Casa Bisonte aan het prachtige Lago di Orta in Italie.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze 8 dagen doorlopen de jongeren een coachprogramma dat hen helpt zelf de touwtjes in handen te nemen, zich goed te voelen en vol vertrouwen in het leven te staan.

We leren ze hiermee om makkelijker verbinding met zichzelf en anderen te maken, nieuwe dingen over zichzelf te ontdekken, voor zichzelf te kiezen, om te gaan met stress, en hun passies te ontdekken. De oefeningen en opdrachten doen we voornamelijk in groepsverband maar ook zijn er individuele coach sessies.

FS5

We zijn zoveel mogelijk in de buitenlucht met veel rustmomenten en activiteiten zoals kanovaren, wandelen in de bergen, schilderen, schrijven, muziekmaken en koken op vuur in een originele Indianen tipi. Om dit alles goed te beleven en werkelijke aandacht voor jezelf en de anderen te hebben zullen we bij aankomst de smartphones in bewaring nemen.

Voor wie?
Voor deze retraite zijn we op zoek naar jongeren tussen de 14 en 17 jaar die gemotiveerd zijn om aan zichzelf te willen werken en in hun kracht willen staan. Om niet alleen een reis naar Italie maar ook een reis naar binnen te maken. Die willen leren en groeien om zo een fundament te leggen voor de rest van hun leven.

CasaBisonte

Goed om te weten
De Freestyle jongeren week vindt plaats van 13 tot 20 oktober 2018 in Casa Bisonte aan het Lago di Orta in Italie. Er kunnen maximaal 8 jongeren mee doen, dus laat het ons snel weten als je iemand weet die hier baat bij kan hebben. Er volgt dan een kennismakingsgesprek om de hulpvraag en persoonlijke thema’s in kaart te brengen.

Ben je benieuwd naar de Freestyle jongeren week?
Neem contact op met Madelon, Margreet, Sjef of Marie-José

Madelon Blok:mgdijkman@hotmail.com, tel : 06 4280 3334
Margreet Verrij:mverrij@hotmail.com, tel: 06 2490 2270
Marie-José Roymans:mariejoseroymans@gmail.com, tel: 06 5020 3560
Sjef Roymans:s.roymans@gmail.com, tel: 06 51298 114