StichtingBisonte

FS2

Freestyle Jongeren Week in Casa Bisonte

Bisonte heeft in samenwerking met jongerencoaches Madelon Blok en Margreet Verrij en de Bridgeman foundation in de herfst van 2017 voor de eerste keer een retraite georganiseerd voor jongeren.

Tijdens deze week hebben we met negen jongeren een programma doorlopen dat hen helpt zelf de touwtjes in handen te nemen, zich goed te voelen en vol vertrouwen in het leven te staan.

FS4

Dit zogenaamde Freestyle programma is speciaal ontwikkeld voor jongeren om ze te leren makkelijker met zichzelf en anderen verbinding te maken, nieuwe dingen over zichzelf en hun passies te ontdekken, voor zichzelf te kiezen en met stress om te gaan.

FS3

Het is een heel bijzondere, intense week geworden waar ontzettend veel in beweging is gekomen en waar we met bewondering en dankbaarheid op terugkijken.

Speciale dank aan onze lieve vriendin en Bisonteur Annelien die niet alleen de maaltijden en het huishouden met liefde heeft verzorgd, maar ook steun en toeverlaat was voor de jongeren.

FS5

Door het succes van deze eerste Freestyle jongeren week organiseren we samen met Madelon en Margreet weer zo’n week in oktober 2018.

Ben je benieuwd naar de Freestyle jongeren week van 13 tot 20 oktober 2018?
Neem contact op met Madelon, Margreet, Sjef of Marie-José

Madelon Blok:mgdijkman@hotmail.com, tel : 06 4280 3334
Margreet Verrij:mverrij@hotmail.com, tel: 06 2490 2270
Marie-José Roymans:mariejoseroymans@gmail.com, tel: 06 5020 3560
Sjef Roymans:s.roymans@gmail.com, tel: 06 51298 114