StichtingBisonte

Intensive Self Care retraite 11 – 17 mei

“Ik ben de week aangegaan zonder al teveel verwachtingen en met de intentie het vooral te ervaren. Nou en dat is wel gebeurd! En ik heb mogen masseren in het mooiste oord van Italië. Daarmee is ook een droom uitgekomen.”

“De rust en natuurlijke inspiratie van het park, die helderheid en spiegeling van het meer, de ‘cool dips’, meditaties, alle ademsensaties, de healing circles, die mijn bewustzijn hebben verruimd.”

“Het water dippen, waar ik enorm tegenop zag is een overwinning op wilskracht geworden en heeft me gebracht dat ik mijn lichaam ook op een vriendelijke manier kan sturen.”

”…. Toen besefte ik me dat ik hiermee weer in een oud patroon zou stappen, dus heb mezelf uitgedaagd om te wachten …. . Het is me gelukt, al zijn er wel een momenten geweest dat ik ‘t zó lastig vond …. . Het voelt als een kleine overwinning en daar ben ik mezelf en jullie zéér dankbaar voor. Heel dankbaar ….. hierin te groeien en te leren ontvangen.”

“De hemelse omhelzingen en hemelse koffie ….. zo hartverwarmend.” “De openheid, veiligheid en gezelligheid. Ik neem mee: je kan kiezen.”

“Dank voor deze magische spirituele week.”

Weer thuis en na de eerste werkdag:

“En…. vandaag 2 clienten gehad en met beide het eerste deel vd ademoefening gedaan en als huiswerk mee gegeven. Prachtig hoe ze meer contact met hun ademhaling en lijf krijgen. ”

“Ik heb óók de ademhaling gedaan en koud douchen voordat ik naar werk ging, merk het echt aan mijn energie. Mijn baas zei gister dat mijn ogen rustiger staan!”