StichtingBisonte

Intensive SelfCare retraite 24  – 30 augustus

“Ik heb in deze dagen veel lang ingehouden gevoelens intens doorleefd. Hoewel hier soms veel pijn en verdriet bij zat, heb ik gezien dat zich achter deze duisternis en schaduw altijd licht en schoonheid verborg. Ik heb meer begrepen van mijn Ik Ben en wat mijn diepste verlangens zijn. Ik keer met het gevoel herboren te zijn naar huis”

“Als gast voelde ik mij hier vrij om een oud karmisch stuk aan te kijken en te verzachten ….. Het speciale klankbad heeft een diepe indruk gemaakt. Ademen en en muziek ga ik toevoegen aan mijn helingspad”

“Een week van loslaten, m’n hart openen en zien en gezien worden”

“Jullie hebben de omgeving en de voorwaarden geschept waar de leerling zijn meesterschap kan en mag ervaren. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen en de vrijheid die jullie mij hebben geschonken welke mij vanuit mijn meesterschap de leerling maken in een nieuw hoofdstuk in mijn leven ….  Dat jullie op deze plek bizondere plek nog veel bewustzijn mogen laten groeien“

Bij thuiskomst:

“Marie-José en Sjef en allen, ik wil jullie zeggen dat ik me gisteren en vandaag veel lichter voel en onvoorwaardelijk beschik over een positievere instelling dan ooit tevoren …dank aan jullie allen. Er is echt iets om bij mij …ik voel steeds meer positieve energie …liefs”