StichtingBisonte

LL

Coaching & Healing retraite in Italië

“Voor wie het goed kan gebruiken….. Een bijzondere training op een fijne plek”

Wil jij wat veranderen in je leven? Minder spanning, je fitter voelen of bepaald gedrag en oude patronen doorbreken? Zijn er angsten of irritaties binnen je relaties die je graag wilt verbeteren? Of wil je gewoon graag je passie leven, maar weet je niet hoe of wat? Dan is deze retraite in Italië een bijzondere kans om duurzaam de kwaliteit van je leven te verhogen.

Bisonte organiseert deze bijzondere dagen voor mensen die meer geluk willen ervaren, vitaler willen worden en op zoek zijn naar meer balans en rust in het dagelijks bestaan. Ook voor echtparen is dit een mogelijkheid om jezelf en je relatie te upgraden.

Aantal deelnemers: 2 – 4
Data: in overleg

Resultaat
Buiten de trainingsuren is er tijd voor bezinning en individuele begeleiding en ga je aan de slag met praktische oefeningen om op alle niveaus van je bestaan te transformeren. Het doel van de retraite is dat je bij terugkeer met een ander bewustzijn een nieuwe weg in kunt slaan.

CasaBisonte

Door wie en waar?
De retraite wordt begeleid door Sjef en Marie José Roymans die vanuit hun hart werken om anderen te helpen hun ware zelf te zijn. Alle twee hebben jarenlang ervaring met het coachen en trainen van mensen.

Dit alles vindt plaats op de hoogenergetische plek in en om Casa Bisonte op het eeuwenoude landgoed Parco Luzzara aan het Lago di Orta, in Noord Italie. Het programma biedt ook ruimte om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving, te wandelen rond het meer of in de nabijgelegen bergen.

Ben je benieuwd naar de Coaching & Healing retraite?
Neem contact op met Sjef of Marie-José

Sjef Roymans 065129 8114 s.roymans@gmail.com,
Marie-José Roymans 065020 3560 mariejoseroymans@gmail.com,