StichtingBisonte

MC-1

Masterclass Coaching & Healing

Van 11-15 februari 2018 organiseerde Bisonte in samenwerking met Marleen van den Hout voor het eerst een zogenaamde Masterclass Coaching & Healing, met als ondertitel “ Weet jij hoe eenvoudig coaching en healing kan zijn?”

MC3

Samen met 6 deelnemers zijn we naar de essentie gegaan niet alleen van het vak, maar ook van ons zelf. Om beter af te stemmen op onze intuitie, om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen, maar bovenal om de ballast van het ego en belemmerende overtuigingen op te lossen. Met als doel ook andere mensen te laten bloeien in hun eigen authenticiteit.

MC4

En zo geschiedde in een open en veilige ruimte die doordrenkt was van licht & liefde op ons onvolprezen “Parco Bisonte”. Wat ons betreft is de missie geslaagd, getuige ook de bijgaande feedback van deelnemer Joost en de blog van Marleen:

MC5

“Één van de meest bijzondere ervaringen in mijn leven tot nu toe”
“Ik ben nu een paar dagen terug uit Italië. Daar heb ik een retraite/Masterclass voor coaches en healers gedaan. 5 dagen lang een digitale detox, allemaal onze telefoon ingeleverd en terug naar wie we in essentie zijn. Terug naar de basis. Samen eten, samen delen, samen trainen. De omgeving was zo ongelooflijk indrukwekkend! En de mensen met wie ik was nóg indrukwekkender!!”……Lees verder op de Blog van Joost

“Wat een zegen….”
“Zes prachtige mensen gaan naar huis met een diepe waardering voor zichzelf, een heldere koers voor de toekomst en praktische beslissingen voor het dagelijks leven. Enkele dagen eerder overheersten nog de onzekerheid en de vraag om meer te kunnen betekenen in het leven. Maar op 11-15 februari 2018 aan het Lago d’Orta Italië, loste de twijfel op.
Het licht straalt uit hun ogen en als ik in de spiegel kijk ook uit de mijne”……Lees verder op de Blog van Marleen

Ben je benieuwd naar de volgende Masterclass Coaching & Healing 27-31 mei 2018?
Neem contact op met Sjef, Marie-José of Marleen

Sjef Roymans 065129 8114 s.roymans@gmail.com,
Marie-José Roymans 065020 3560 mariejoseroymans@gmail.com,
Marleen van den Hout 0645874000 mail@marleenvandenhout.nl