StichtingBisonte

blanca-ray

Blanca & Raymond
Wij voelen ons zeer vereerd ons nu officieel Bisonteurs te mogen noemen. Wij dragen de ‘bisondere’ bezigheden van de stichting namelijk een erg warm hart toe, te meer omdat we zelf al meerdere malen hebben mogen rekenen op hun liefdevolle hulp.

Samen met onze drie kleine kinderen besloten wij een paar jaar geleden het hectische Nederlandse leven te verruilen voor het rustige dorpsleven in de Italiaanse Alpen. Alagna Valsesia is een prachtig mooi bergdorpje aan de voet van de Monte Rosa waar de tijd waarlijk heeft stilgestaan. Volledig geënthousiasmeerd door onze nieuwe levensstijl hebben wij in 2013 de coöperatie “Vita Pura” opgericht, ‘het pure leven’. Dit is een samenwerking tussen ambachtslieden, boeren en andere gepassioneerde locals. De coöperatie heeft als doel om in de magische vallei van Otro een zelfvoorziend ecodorp te bouwen waar iedereen van harte welkom is om mee te helpen op het land, de geiten te melken en zelf brood te bakken. ‘Otro Elements’ zijn de expedities die Raymond nu al organiseert. 5 dagen back to basic om weer in contact te komen met jezelf, elkaar en de natuur. Een ware digidetox.

Wij zijn Bisonte en in het bijzonder de geweldenaren Marie-Jose en Sjef erg erkentelijk. Dank voor de gedoneerde tipi’s, de workshop ‘de Zen van het Zien’, de hulp tijdens de liefdesretraites van Blanca, de geweldige inspirerende gesprekken. Dank voor altijd alles.

Raymond is huisarts en acupuncturist en oprichter van ‘La Vita Pura’ (www.lavitapura.org) en ‘Otro Elements’ (www.otro-elements.it). Blanca is relatietherapeut en begeleidt -op geheel eigen wijze- stellen met relationele en seksuele problemen. Zo organiseert zij liefdesretraites en ‘cheat retreats’ in Alagna en aan het Lago di Como (www.insightorout.nl).