StichtingBisonte

Intensive Self Care retraite 19-25 februari

“Het was zoveel meer dan ik had durven verwachten en de terugkeer naar Nederland voelt als iets positiefs waar ik naar uitkijk”

Onze eerste Intensive Self Care retraite is “een inspirerende, helpende week” geweest. Eigenlijk gewoon door intens met elkaar een week samen te leven in ons huis aan het Lago di Orta, dus ook samen koken en het huishouden runnen.

Naast het ochtendritueel met veel ademen en meditatie en middagritueel met yoga door Jorn, koud water dippen en workout door Joost waren er ook healing circles volgens de Altazar methode en elementen uit het Bridgeman Lichter Leven programma.

We hebben ook gebruik gemaakt van de helende kracht van de natuur met een stevige bergwandeling in de Italiaanse alpen en van alles wat de omgeving hier te bieden heeft.

Voor het eerst hebben Marie-José en Sjef ook een meditatieve “klankreis” aangeboden met klankschalen en live gitaar. Dat alles resoneerde goed bij iedereen ondanks dat zowat de hele ploeg inclusief wijzelf griep kregen. Dus ook op fysiek niveau was er veel te helen wat uiteindelijk goed lukte ook dankzij de essentieële oliën.

Zie ook de volgende Intensive Self Care van 12-18 mei.

“De Intensive Self Care is voor mij de nulmeting voor de scherpe geest, het warme hart en het potente lichaam, op naar een nieuw jaar van bezielde manifestatie.”