StichtingBisonte

De Intensive Self Care retraite 24-30 aug is vol, maar 28 sept-4 okt is er nog plek 

Een bijzondere retraite waarin je leert goed voor jezelf te zorgen, om je proces van heling en transformatie in gang te zetten of te verdiepen. Zijn er dingen in je leven die je graag wilt veranderen maar kom je er zelf niet uit? Heb je last van moeheid, lusteloosheid, stress, gebrek aan focus in je leven? Wil je meer energie, richting, vertrouwen en misschien wel een heel andere levensstijl?

Dan ben je meer dan welkom in Casa Bisonte om samen met anderen aan je proces te werken. Dat doen we met behulp van healing circles, ademhaling, meditatie, zwemmen, koudwater training en sound healing. Je leert ook werken met energetische velden en je intuitie, echt aanwezig te zijn in de natuur en te genieten van de rust en stilte in Parco Luzzara aan het magische Orta meer.

Omdat we met een kleine groep zijn van maximaal vijf deelnemers en ook samen koken, eten en ontspannen is deze retraite intensief. Maar niet exclusief want we willen iedereen die dit goed kan gebruiken de kans geven om deel te nemen. Daarom hoef je alleen maar je vliegticket te betalen en Stichting Bisonte de directe kosten van 350 euro te vergoeden voor logies, alle maaltijden en het vervoer van en naar het vliegveld.

Zie ook: Intensive Self Care van 11-17 mei

Intensive Self Care retraite van  19-25 februari

Stichting Bisonte is een goede doelenstichting waar wij (Sjef & Marie-José) pro deo voor werken. Afhankelijk van je financiele situatie heeft de stichting ook de mogelijkheid om je deelname (gedeeltelijk) te sponsoren.

Deelnemers kunnen op basis van waardebepaling achteraf een donatie doen aan Stichting Bisonte waarmee we weer meer mensen de mogelijkheid tot transformatie en heling kunnen bieden.

CONTACT: Ben je benieuwd naar deze Intensive Self Care retraite neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of info@bisonte.eu

Marie-José : +31650203560
Sjef : +31651298114