StichtingBisonte

De Intensive Self Care retraite 22 – 28 februari 2020

“Eigenlijk is het niet in woorden te vatten wat de masterclass en de intensive self care retraites bij Marie-José en Sjef in Italië voor me hebben betekend. Ik heb verloren delen van mezelf ontdekt en hervonden en ik heb gevoeld welke potentiële kracht er in mij schuilt en wie ik in wezen ben”

“Door de scherpe coachingsvragen , de warme en liefdevolle benadering van Sjef en Marie-José plus niet te vergeten de prachtige locatie, de helende kracht van het Lago di Orta meer en de heerlijke, verantwoorde maaltijden is het 1 groot en zeer waardevol cadeau voor jezelf en uiteindelijk voor het grote geheel! Heel bisonder wat er allemaal aan transformatie, heling en groei plaats vindt in en rondom Casa Bisonte… Dank jullie wel lieve Sjef en Marie-José!”

Een bijzondere retraite waarin je leert goed voor jezelf te zorgen, om je proces van heling en transformatie in gang te zetten of te verdiepen. Zijn er dingen in je leven die je graag wilt veranderen maar kom je er zelf niet uit? Heb je last van moeheid, lusteloosheid, stress, gebrek aan focus in je leven? Wil je meer energie, richting, vertrouwen en misschien wel een heel andere levensstijl?

Dan ben je meer dan welkom in Casa Bisonte om samen met anderen aan je proces te werken. Dat doen we met behulp van healing circles, ademhaling, meditatie, zwemmen, koudwater training en sound healing. Je leert ook werken met energetische velden en je intuitie, echt aanwezig te zijn in de natuur en te genieten van de rust en stilte in Parco Luzzara aan het magische Orta meer.

Omdat we met een kleine groep zijn van maximaal zes deelnemers en ook samen koken, eten en ontspannen is deze retraite intensief. Maar niet exclusief want we willen iedereen die dit goed kan gebruiken de kans geven om deel te nemen. Daarom hoef je alleen maar je vliegticket te betalen en Stichting Bisonte de directe kosten van 450 euro te vergoeden voor logies, alle maaltijden en het vervoer van en naar het vliegveld.

Voor impressies en ervaringen zie:  Intensive Selfcare van 28 sept-4 okt van augustus van mei en van februari 2019

Stichting Bisonte is een goede doelen stichting waar wij (Sjef & Marie-José) pro deo voor werken. Afhankelijk van je financiële situatie heeft de stichting ook de mogelijkheid om je deelname (gedeeltelijk) te sponsoren.

Deelnemers kunnen op basis van waardebepaling achteraf een donatie doen aan Stichting Bisonte waarmee we weer meer mensen de mogelijkheid tot transformatie en heling kunnen bieden.

De volgende Intensive Self Care retraite wordt gehouden 22 – 28 februari 2020. 

CONTACT: Ben je benieuwd naar deze Intensive Self Care retraite neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of info@bisonte.eu

Marie-José : +31650203560
Sjef : +31651298114