StichtingBisonte

Intensive Selfcare retraite 28 sept – 4 okt

Hoe bijzonder, een plek van licht en liefde in een Italiaans park, waar je kind kunt zijn en je wijze zelf tegelijkertijd. Een fantastische plek gecreëerd en betoverd door twee magiërs van compassie, begrip en Hemelsche Liefde’, Erwin.

Door jullie heb ik vertrouwen in het Universum gekregen. De congruentie in jullie manifestatie is zuiver en rotsvast en het prachtige onderkomen bekrachtigt dit. Graag meng ik me in de groep “lichtende lichten” om zo mijn zielsmissie te volbrengen’, Aldert.

Dank voor jullie natuurlijke manier om mij een stapje verder te helpen op mijn machtige en prachtige pad. Ik voel dat ik een start gemaakt heb met het bevrijden van mijn stem maar vooral van mijn gevoel. En dat ik dichter bij mijn missie ben gekomen. Ik ben heel dankbaar voor het voelen en krijgen van antwoorden. De natuur en aarde roepen mij. Dank voor deze geweldige week samen met mijn eigen lief en een heel huis vol geliefden die ik nog niet kende. In licht en liefde’, Mirjam.

‘Heel dankbaar en blij dat ik hier nu mocht zijn. Dat jullie deze prachtige droom realiseren, voor jullie zelf, en alle mensen die daar deel van uit mogen maken. Bedankt dat jullie blijven ontwikkelen en leren, zodat ik van jullie mag leren. Ik heb genoten van deze prachtige plek en jullie gastvrijheid. Ik heb iets moois losgelaten, waardoor ruimte is ontstaan voor licht en liefde, vanuit mildheid voor mijzelf. Bedankt dat dit deel mag uitmaken van mijn reis’, Lenny.

‘Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe mooi en liefdevol het was om bij jullie op deze vredige en inspirerende plek te zijn. Heel veel dank voor de intense ervaringen en jullie warme en persoonlijke liefde. Ik koester alle herinneringen van “24 verse uren” tot en met “hemelse omhelzingen in licht en liefde” in mijn hart. Grazie di tutto e un abbraccio del cielo!’ Thijs.

‘Wat is het toch heerlijk om in verbinding te werken aan persoonlijke ontwikkeling met gelijkgestemden. Elaine, duizend maal dank voor jouw geweldige eten! Hemelse omhelzing’, Joost.

Heb je ook belangstelling voor de Intensive Selfcare Retraite of weet je iemand? De volgende wordt gehouden van 22 – 28 febr -2020