StichtingBisonte

Intensive SelfCare retraite van 7-11 December 2020, Hof van Kairos, Winterswijk

“Vijf dagen bij Sjef en Marie José voelde als een warm bad en een groot cadeau aan mezelf. Extra bijzonder was de retraite omdat ik samen met mijn partner was. Samen dit pad bewandelen heeft ons partnerschap nog meer versterkt en verdiept. In dankbaarheid kijk ik terug en zie ik uit naar een volgende retraite bij Bisonte.”

“Wat een heerlijke retraite vol licht en liefde! De digitale detox en de weldadige rust zorgden dat ik meer verbonden was met het hier en nu en de mensen om me heen. Iets wat ik zeker mee naar huis neem. Marie-José en Sjef zijn het voorbeeld van kalmte, licht en liefde. Zij voelen de groep maar vooral ieder individu daar binnen zo liefdevol aan. Het is alsof je thuiskomt. Dank, dank, dank!”

“Een tweede retraite op een heel andere plek en een totaal nieuwe groep was een spannend vooruitzicht. Waar ik bang voor was bleef uit en waar ik op hoopte werd bewaarheid. Wij konden sneller, dan voorheen, verbinden met mensen en ik kwam tot diepere, of eerlijkere, dat is waarschijnlijk synoniem, inzichten over mezelf. Het waren waardevolle, spannende en verdiepende dagen, die nog lang zullen doorklinken in mij.”

“Het is een waar cadeautje. Ik heb me zelden zo verbonden gevoeld in een groep en ik ben jullie dankbaar voor deze dagen.”

“Heel bijzonder hoe je in een paar dagen een warme en fijne groep kan vormen, terwijl je elkaar niet kent. Het heeft mij tot een hoop nieuwe inzichten gebracht, waardoor ik mij nu een stuk minder druk maak om onzinnige dingen en meer dan ooit dankbaar ben voor wat ik heb. Marie-José en Sjef geven dit op een hele bijzondere, maar relaxte manier vorm. Daarnaast heb ik ontzettend genoten van elk gerecht dat Elaine had gemaakt, dat was ook echt een cadeautje!”

En wat zijn we blij dat we weer snel een Intensive SelfCare retraite in Nederland kunnen organiseren, en wel van 22-26 maart in de idyllische Oerboerderij bij De Lutte. kijk maar hier

Voor meer impressies en ervaringen zie:  Intensive Selfcare van februari 2020, van september 2019 van augustus 2019 van mei 2019 en van februari 2019